Cautare

22995 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (9.45 secunde)
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Doua din aceste tranzactii le-a facut chiar cu fratele sau, Mircea Basescu. Presedintele a depus la BCR Bucuresti, sucursala Unirii, 900 de milioane din banii obtinuti din vanzarea actiunilor, iar restul de 1,7 miliarde, de la fratele sau, la filiala BRD Constanta.
Eu cred ca in momentul cand s-a cumparat energie ieftina si s-a vandut la suprapret de fratele presedintelui Romaniei, eu cred ca atunci s-a si stiut si cred ca s-au si incasat bani publici de la cetatenii Romaniei?
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Ori atunci am fost lovit de usa de fier forjat, ori cand a venit fratele meu.
"Fratele meu a inceput initial cu anticariatul, inca din facultate. ... Avem un soft creat de fratele meu, care colecteaza datele de la edituri si, in functie de istoricul nostru de vanzari, soft-ul ne spune cererea de carte in perioada imediat urmatoare.
Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra.
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal.
Piesa este compusa si produsa de catre George Hora, fratele frumoasei artiste, si este al treilea single al ei in limba spaniola. ... Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, iar de montaj s-a ocupat fratele artistei, George Hora.
Copila ar fi fost abuzata sexual de unchiul ei, precum si de fratele ei mai mare care acum este cautat de Politia din statul indian Madhya Pradesh.
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun.
Cine a fost fratele Roger, cine este romanca ucigasa… absolut toate detaliile sunt puse pe tapet. ... Si nu din cauza romancei cu tulburari psihice, care l-a omorat pe fratele Roger.
Avem si noutati despre Sorana, mama bebelusului care este acum intr -un centru de detentie din Danemarca. Fratele acesteia a reusit sa o viziteze pentru prima data si sa stea de vorba cu ea.
O fetita de 10 ani din Oradea a reactionat ca un adult intr-un moment important pentru fratele ei. Copila a sunat singura la 112 cand a vazut ca baiatului ii este rau, iar parintii nu puteau solicita ajutor pentru ca sunt surdo-muti.
O tanara in varsta de 22 de ani din judetul Olt a fost ucisa in bataie de catre fratele ei, in varsta de 24 de ani.
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Mihai Traistariu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din tara noastra, a dezvaluit care este motivul scandalului cu fratele sau pictor.
Printul Harry sustine in cartea sa autobiografica "Spare" (Rezerva) ca a fost batut in 2019 de fratele sau, William, mostenitorul coroanei, dupa o cearta legata de casatoria sa cu actrita Meghan Markle, scrie The Guardian, care a avut acces la volumul ce urmeaza sa fie publicat in curand.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
Artistul este acuzat ca ar fi promovat, impreuna cu fratele sau, pe pagina personala de Instagram, doua platforme care ii invitau pe romani sa investeasca bani pentru a cumpara actiuni.
Corina Dragotescu publica pe site-ul ImpactNews un articol intitulat "Liviu Dragnea ar vrea sa candideze la sefia PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt candidaturile pentru sefia PSD, pana in momentul de fata.
google-analytics.com